Ball d’Homenatge

Sovint quan volem fer un acte de reconeixement envers una persona, grup o institució, ens trobem que ens falten ritus que exterioritzin els sentiments de benvinguda, salutació, homenatge, etc. Aquesta funció l’ha feta moltes vegades, a nivell de música, “El cant d’ocells”.

En Joan Serra es va preocupar per aquest fet i ens va regalar, conjuntament amb en Jaume Arnella, una proposta de “Ball d’Homenatge”.

El Ball d’Homenatge està pensat per ser interpretat per un músic i ballat per un ballador o parella de balladors. La música està basada en la polca del nostre Ball de Gitanes, composada per Josep Ferrer. La dansa es basa en uns punts bàsics catalans amb arranjaments contemporanis.

Si voleu veure un Ball d’Homenatge interpretat per dos grans ballarins, amics del Joan, us proposem:


1 Comment

  1. Enguany volem fer un especial homenatge a totes les persones voluntаries, les quals de ben segur que ens tornaran a cuinar unes paelles espectaculars. Felicitarem les parelles que celebren les seves Noces d Or.

Deixa un comentari