POLÍTIQUES DE PRIVACITAT

Qui som La nostra adreça del lloc web és: gitanessantceloni.cat

Comentaris Quan els visitants deixen comentaris al lloc, recopilem les dades mostrades al formulari de comentaris, així com l’adreça IP del visitant i la cadena d’agent d’usuari del navegador per ajudar a la detecció de correu brossa.

Es pot proporcionar una cadena anonimitzada creada a partir de la teva adreça de correu electrònic (anomenada també hash) al servei Gravatar per veure si el fas servir. La política de privadesa del servei Gravatar està disponible aquí: https://automattic.com/privacy/. Després de l’aprovació del teu comentari, la teva imatge de perfil és visible per al públic en el context del teu comentari.

Mitjans Si penges imatges al lloc web, has d’evitar penjar imatges amb dades de ubicació incloses (EXIF GPS). Els visitants del lloc web poden descarregar i extreure qualsevol dada de ubicació de les imatges al lloc web.

Galetes Si deixes un comentari al nostre lloc, pots optar per desar el teu nom, adreça de correu electrònic i lloc web en galetes. Aquestes galetes són per a la teva comoditat perquè no hagis de tornar a omplir les teves dades quan deixis un altre comentari. Aquestes galetes duraran un any.

Si visites la nostra pàgina d’inici de sessió, configurarem una galeta temporal per determinar si el teu navegador accepta galetes. Aquesta galeta no conté dades personals i s’elimina quan tanques el teu navegador.

Quan iniciïs sessió, també configurarem diverses galetes per desar la teva informació d’inici de sessió i les teves opcions de pantalla. Les galetes d’inici de sessió duren dos dies i les galetes d’opcions de pantalla duren un any. Si selecciones “Recorda’m”, la teva sessió d’inici de sessió persistirà durant dues setmanes. Si tanques la sessió del teu compte, les galetes d’inici de sessió s’eliminaran.

Si edites o publiques un article, es guardarà una galeta addicional al teu navegador. Aquesta galeta no inclou dades personals i simplement indica l’ID de l’article que has editat. Expira després d’1 dia.

Contingut incrustat d’altres llocs web Els articles d’aquest lloc poden incloure contingut incrustat (per exemple, vídeos, imatges, articles, etc.). El contingut incrustat d’altres llocs web es comporta de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altre lloc web.

Aquests llocs web poden recopilar dades sobre tu, fer servir galetes, incrustar seguiment de tercers addicionals i supervisar la teva interacció amb aquest contingut incrustat, incloent el seguiment de la teva interacció amb el contingut incrustat si tens un compte i has iniciat sessió en aquest lloc web.

Amb qui compartim les teves dades Si demanes una restabliment de contrasenya, la teva adreça IP s’inclourà en el correu electrònic de restabliment.

Durada de la conservació de les teves dades Si deixes un comentari, el comentari i les seves metadades es conserven indefinidament. Això es fa perquè puguem reconèixer i aprovar automàticament qualsevol comentari de seguiment en lloc de retenir-los en una cua de moderació.

Per als usuaris que es registren al nostre lloc web (si n’hi ha), també emmagatzemem la informació personal que proporcionen en el seu perfil d’usuari. Tots els usuaris poden veure, editar o eliminar la seva informació personal en qualsevol moment (excepte que no poden canviar el seu nom d’usuari). Els administradors del lloc web també poden veure i editar aquesta informació.

Els teus drets sobre les teves dades Si tens un compte en aquest lloc o has deixat comentaris, pots demanar rebre un fitxer exportat de les dades personals que tenim sobre tu, incloses les dades que ens has proporcionat. També pots demanar que eliminem qualsevol dada personal que tinguem sobre tu. Això no inclou cap dada que estiguem obligats a conservar per raons administratives, legals o de seguretat.

On s’envien les teves dades Els comentaris dels visitants poden ser verificats mitjançant un servei automatitzat de detecció de correu brossa.